Eikenhouten bescherm-decoratieplank

85.00

Upgrade uw buitenruimte met de eikenhouten bescherm-decoratieplank. Ontworpen voor Coconut Pleasure en Adventure rechthoekmodellen, biedt deze plank bescherming en stijl met hoogwaardig eikenhout en antislipmateriaal. Voeg een vleugje elegantie toe aan elke setting!

Check Voor 16:00 besteld, vandaag verstuurd.
Check Gratis verzending vanaf €100.
Check Niet goed? Geld terug!
Check Coconut Creations – voor topkwaliteit!

Categorie:

Geef uw buitenruimte een vleugje elegantie en functionaliteit met de Eikenhouten bescherm-decoratieplank, speciaal ontworpen voor gebruik met Coconut Pleasure en Adventure rechthoekmodellen. Met zijn royale afmetingen van 36 cm bij 70 cm biedt deze plank niet alleen bescherming voor uw meubel, maar voegt hij ook een verfijnde uitstraling toe aan uw buitenomgeving.

Kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig eikenhout voor duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling
  • Afmetingen: Ruime afmetingen van 36 cm x 70 cm, perfect passend voor Coconut Pleasure en Adventure rechthoekmodellen
  • Ontwerp: Speciaal ontworpen om uw Coconut meubel te beschermen tegen krassen en beschadigingen, terwijl het tegelijkertijd een stijlvolle decoratie toevoegt aan uw buitenruimte
  • Antislip: Voorzien van antislipmateriaal aan de onderkant om stabiliteit en veiligheid te garanderen.

De eikenhouten bescherm-decoratieplank combineert functionaliteit met verfijning, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor uw Coconut Pleasure en Adventure rechthoekmodellen. Of u nu ontspant in uw tuin, een buitenfeest organiseert of gewoon wilt genieten van de natuurlijke schoonheid van uw buitenruimte, deze plank voegt een vleugje klasse toe aan elke setting.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eikenhouten bescherm-decoratieplank” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?